BRAIN STORMING, Magyarország legkreatívabb és legtermékenyebb aforizmaírójának műhelye

2007. május 06. 10:15 - Brain Storming

Összeesküvés elmélet születik? - „Tasnádik” – OPNI – Scientológia

Talán némi adalék az OPNI "megszüntetése" - bár szerintem inkább átszervezése - és a Fideszes scientológiai vádak összefüggésére .....



Kép forrása: http://www.gondola.hu/cikkek/53942


Talán némi adalék az OPNI "megszüntetése" - bár szerintem inkább átszervezése - és a Fideszes scientológiai vádak összefüggésére:

Tasnádi Zoltán, az OPNI megszüntetésével megbízott miniszteri biztos VEZETÉKNEVE megegyezik a scientológia egyház szóvivőjének VEZETÉKNEVÉVEL - Tasnádi Gáboréval, a magyarországi Szcientológiai Egyház szóvivőjével, aki pl nem nyilatkozott olyan nyilvánossággal az OPNI megszüntetéséről (neten nem található), mint a névrokona.

Az összeesküvés elméletekhez néha elegendő egy szimpla névazonosság - ezt mindenki megfigyelheti magán, hogy egy korábban szimpatikussá vagy unszimpatikussá váló személy keresztneve is a későbbiekben erős hatással lehet a később megismert személyek felületes megítélésében: vagy sajnáljuk hogy miért az a neve, ami nekünk már negatív színezetet kapott, vagy miért nem az a neve, ami számunkra jobban cseng!

Egy link erről:

Az OPNI nem az állam tulajdona - hatalmas kormányzati baki
http://www.gondola.hu/cikkek/53942



(…)A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség követelései
1. A párt örömmel üdvözli, hogy a kormánypárti országgyűlési képviselők is sürgős és alapos vizsgálatot tartanak szükségesnek az OPNI körül kialakult helyzettel összefüggésben!
2. A vizsgálatnak fel kell tárnia, hogy milyen – akár személyes – gazdasági vagy éppen destruktív, személyes bosszúvágytól hajtott érdekek vezettek az OPNI megszüntetéséhez, és az ingatlan értékesítésének tervéhez.
3. A vizsgálatnak fel kell tárnia az esetleges személyi összefüggéseket és összefonódásokat. (…)




Az aláhúzott részek akár a scientológus kapcsolatok feltárását szorgalmazhatják - de elsősorban sugallhatják (a politikai kommunikációban bevett gyakorlat, hogy túl sok előfeltevéssel élnek a javaslataikban. Itt előrevetítik, hogy egy vizsgálattal kapcsolatban ők mire számítanak.)

Természetesen érdekes momentum lenne, ha kideríthető lenne, hogy a két Tasnádi rokonsági kapcsolatban van-e egymással, de még ez sem bizonyíték semmire sem!


***


Hasznos linkek összesküvés elméletekről:


http://osszeeskuves-elmelet.lap.hu/


http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96sszeesk%C3%BCv%C3%A9s-elm%C3%A9let





Forrás: Scinetológia topic hozzászólásom
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://brainstorming.blog.hu/api/trackback/id/tr1571499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

logikus 2009.03.28. 13:10:47

Az összeesküvés elméletekkel az a baj, hogy a végén mindig kiderül, hogy volt alapja…
Milyen könnyű is lenne minden disznóságot kendőzni, elhárítani úgy, hogy elővesszük az "összeesküvés kártyát"…
Apropó: a miskolci rendőrkapitány mondta volt: nem minden roma követ el az utcán rablótámadást, de az utóbbi két hónapban minden utcai rablótámadást romák követtek el.
Na persze, már megint az a fránya összeesküvés elmélet…
BRAIN STORMING, Magyarország legkreatívabb és legtermékenyebb aforizmaírójának műhelye
süti beállítások módosítása