BRAIN STORMING, Magyarország legkreatívabb és legtermékenyebb aforizmaírójának műhelye

2024. június 14. 01:23 - Brain Storming

Újabb GYIK kérdések – újabb BS válaszok (2007.06.14.)

24_6_14_-1_2_no_stupid_questions.jpgPl. ... „Ha tetszik egy fiú és én is neki, de nem mer elhívni, akkor mit tegyek?”- „Ha szűz vagyok, lehetek terhes?” - „Mit kell csinálni a nyelvvel smárolás közben?”- stb., stb., stb., …

***

„Ha tetszik egy fiú és én is neki, de nem mer elhívni, akkor mit tegyek?”

BRAIN STORMING:

Ha azt mondod neki, hogy "Nyugodtan hívj fel, itt a számom!", vagy "Szimpatikus srác vagy, nem lenne kedved felhívni?" (itt azért érdemes hozzátenni h telefonon!:) - akkor már csak rajtad áll, h felveszed-e, mert ezek után biztosan hívni fog!

***

„Ha szűz vagyok, lehetek terhes?”

BRAIN STORMING:

Csak, ha Máriának hívnak...

***

„Mit kell csinálni a nyelvvel smárolás közben?”

BRAIN STORMING:

Ez remek "felszedős duma" is lehetne!
A smárolás egyrészt az anyai emlővel való csecsemőkori orális szakasz felidézése, másrészt szimbolikus rituálé a pénisz vaginába hatolása előtt.

A nők számára az orális szex sokszor ehhez, vagyis a smároláshoz hasonlatos érzés, ezért van rájuk ez gyakorta sokkal izgatóbb hatással, és néha ezért veszik sokkal inkább zokon, ha a partnere mással is csinálja.

A férfiak számára a smárolás emellett szimbolikus elő-rituálé szintén az orális szexhez, mert a vagina környékén a nyelv használata hasonló a smároláskor gyakoroltakhoz.

***

„A körülmetélt férfiak vagy a nem körülmetéltek a jobb szeretők?”

BRAIN STORMING:

A válasz bonyolult: a körülmetélésnek vallási okai vannak, és ha valaki emiatt van körülmetélve, az általában ugyan hűséges, de nem feltétlenül aktívabb az ágyban, nem feltétlenül "jobb szerető". A körülmetéléssel szabaddá váló fitymabőr a ruházattal való állandó dörzsölődés miatt kevésbé lesz érzékeny, így az illető hosszabb közösülésre lesz képes - ami jó egy kevésbé ingerlékeny nőnél, de egy gyorsan elélvező esetleg kellemetlenül hosszúnak érezheti a partnere "aktivitását"; emellett az érzéketlenebb makk kevésbé "érzi" a nedvesedést, így kidörzsölheti a még kellően fel nem izgult partnernőjének a hüvelyét, vagy a szeméremajkak érintkező felületeit.

Az biztos, hogy higiénikusabb, mert könnyebben tisztántartható (és így kisebb valószínűséggel terjesztenek nemi betegségeket!), de a szexualitásban vele elérhető előnyök az ép fitymabőrrel rendelkező férfiak számára is minden további nélkül elérhetők különböző egyszerű technikákkal.

***

„Milyen tünetei lehetnek a szexhiánynak?”

BRAIN STORMING:

Szinte az összes neurológiai tünet, de a szellemi működés is "átválthat", hogy ezt kompenzálni tudja: fokozott lelkesedés eszmei irányzatok iránt (pl. vallásosság, szektásodási hajlamok), szemellenzősség, egoista önérvényesítési hajlamok, a logikus érveket mellőző makacsság (amit gyakran kitartásnak címkéznek), stb.


Ezeket általában nem feltétlenül a partneres szexszel lehet csak megelőzni, oldani, hanem önkielégítéssel is - valójában egy rakás idegrendszeri panaszt meg lehetnek oldani azzal, ha a nemiség terén az önkielégítést, mint napi gyakorlatot hallgatólagosan elfogadná a társadalom (nem kell nyilvánosan kampányolni mellette!), mert legalább akkora jótétemény lenne a kiegyensúlyozottság felé, mint amennyire kártékony hatású az alkoholizmus.

***

„Miért nincs orgazmusa a barátnőmnek?

Engem nagyon zavar hogy körülbelül 2 órát szeretkeztünk a barátnőmmel, több pózt kipróbálva és nem érezte a közösülés végén az orgazmust. ő szerinte bennem nincsen hiba de engem ez nagyon zavar.”

BRAIN STORMING:

Ha ez csak egyedi eset volt, akkor nem kell nagy ügyet csinálni belőle, de 2 óra azért általában egy nőnek sokszor már eléggé unalmas, egy pasival kapcsolatban meg (a pasinak is) jobb, ha a nők ezt nem szokják meg...

***

„Milyen módon csökkenthető a tavaszi fáradtság?”

BRAIN STORMING:

Követni kell egy nagytestű, mindenevő erdei emlős példáját - aludjuk át a telet!

***

„Ha egyetlen szóval kellene jellemezned magad, mi lenne az a szó?”

BRAIN STORMING:

"brainstorming"

***

„Mi a legrettenetesebb lelki kínszenvedés, amit el tudsz képzelni?”

BRAIN STORMING:

Egy gyereket (vagy általános értelemben: egy kiszolgáltatott embert) kínoznak előttem, és én nem tehetek semmit.

***

Folyt köv. (egyszer csak…)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brainstorming.blog.hu/api/trackback/id/tr6418427635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
BRAIN STORMING, Magyarország legkreatívabb és legtermékenyebb aforizmaírójának műhelye
süti beállítások módosítása